3. avgust 2010

Vstala iz groba

U, a, zomg, omg. Vstala iz groba. Vem, ja. Sprašuješ se, kdo zahudimana sem in kaj počenjam v tvojem RSS bralniku. (Mimo gredice, če te nadvse modre poteze še nisi potegnil/-a, jo lahko zdaj. Dovolim.)


No, dovolj bodi brezsramne promocije. Preidimo k bistvu, je rekel nek znani profesor, in nadaljnje pol ure opletal okoli grma, mlatil prazno slamo in se izogibal zajcu (iz omenjenega grma, kakopak). Mogoče sva s presvitlim profesorjem malce v žlahti.



Bistvo, drugi poskus. Zakaj je moj blogić od zapuščenosti skoraj smrt storil?

1. Služba. Saj ne, da me gonijo delat dan in noč, da dete zgarano nima časa iz sebe stisniti tistih nekaj sto znakov vsake kvatre enkrat. Ampak v moji službi, če še ne veste, delamo internete. In da delamo dobre internete, kar naprej visimo na internetih. Ko pridem domov, se mi ne lušta spet gledati v internete. Evo, pa imam. Postala sem Corporate Sally (Inkorporirana Špelca?). Bes me plentaj.

2. Socialno življenje oz. the remnants thereof. Od (približno) osmih do (približno) štirih, potem pa domov likat in spat ni moj stil. Če izbiram med pivom z mojimi najdražjejšimi in klofanjem po tipkovnici, zmagajo najdražjejši. OK, zmaga pivo, ampak najdražjejši so ljubko darilo ob nakupu.

3. Pekel je ujet v oklep ledu (Lucifer se baje uči umetnostnega drsanja in blazno uživa), prašiči izvajajo lupinge nad našimi glavami, Sveti Nikoli piše na koledarju, nebo nam je zgrmelo na glavo z vso silo. Vse hkrati. Ime mu je Domen.

Takle mamo. Ampak bom malo bolj pridna, semi-obljubim. Imam že v mislih en post o hrani. Mmm, hrana.

P.S. Mačka in Rene vas pozdravljata. Prva je pridna, drugi pa blagoglasen in škilast. Več o tem v nadaljevanju sage o najbolj nerazumljenem avtu na svetu.

4 komentarji:

  1. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. Veri gut!
    Me veseli, da te lahko spet berem.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, hvala. Planiram celo en GOT status report post v dokaj bližnji prihodnosti. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Apdejtano z eno bolj džendrijsko fotko:
    http://winter-is-coming.net/2010/08/jhogo-and-gendry-cast/

    OdgovoriIzbriši